25 Nisan 2015 Cumartesi

Golem

By Unknown  |  12:28 No comments


GOLEM

Yüce Golem, darbeleri savuşturmaya bayılıyor! Yenildiği zaman patlıyor ve ikiye bölünüyor. Ortaya çıkan Golemitalar, Golem’in beşte biri gücü ve hasar puanına sahip oluyor.

Golemler çok güçlü tanklama birimleridir ve öldüklerinde Golemititalara bölünür ve hasar vermeye devam ederler. Golemler ve Golemitalar bölündüklerinde sekme hasarı vermektedir (Balonlar ve lav tazıları gibi).

Golemler; aynen devler, yaban domuzu binicileri ve balonlar gibi savunma birimlerini hedef alırlar. Ancak öncelikleri hava savunmalarıdır.


Savunma Stratejisi

Lav tazılarına ve devlere benzer olarak, Golemler can değerleri çok yüksek birimlerdir ve hasarı emmeleri için kullanılabilirler. Golemlerin çoğu savunma biriminin ortasında olduğundan emin olun, böylece onların dikkatini çok uzun bir süre için dağıtabilirler. Yok edilirken bile, golemler çok fazla sekme hasarı verirler. Bölünmelerinden sonra birimler Golemitalarla da uğraşmak zorunda olacaklar.


Saldırı Stratejisi

İyi bir strateji, golemleri gönderip alan hasarı veren birimlerin onlara saldırmasını beklemektir, daha sonra okçular ve barbarlar gönderilebilir. Golemlerin kendi başlarına yaptıkları hasar düşük olduğundan dolayı, arkalarında yüksek hasar veren birimlerin olması önemlidir.

Golemler yaylı tuzaklardan etkilenmezler. Fakat Golemitalara bölündüklerinde yaylı tuzaklar çalışır. Eğer mümkünse en acele şekilde tekli hasar veren cehennem kulelerini yok edin. Aksi halde Golemlerinizi böleceklerdir. Eğer cehennem kulesi çoklu moddaysa, çok fazla sorun yaratmayacaktır.

Author: Unknown

Hello, I am Author, decode to know more: In commodo magna nisl, ac porta turpis blandit quis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In commodo magna nisl, ac porta turpis blandit quis. Lorem ipsum dolor sit amet.

0 yorum:

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 COC Rehberim. WP themonic converted by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
TOP