25 Nisan 2015 Cumartesi

Ejderha

By Unknown  |  11:58 No comments


EJDERHA

Ejderhaların hikmeti herkes tarafından bilinir. Göklerin pullu terörü, acımak nedir bilmez ve onun ateş püskürten nefesinden hiçbir şey kurtulamaz.

Ejderha, korkutucu uçan bir yaratıktır ve hem yer hem de havadaki birimlere saldırabilir. Balonun aksine, ejderhanın hem menzilli hem de sıçrayan bir hasarı vardır. (sihirbazlar gibi) Yine balonların aksine ejderhalar özel birimlere nişan almazlar; en yakın olan birime hareketlenirler.

Ejderhanın kısa menzilli bir sıçrama hasarı vardır. Bu yalnızca ejderhaları klan kalelerine ve duvarlara karşı kullanırken fark edilebilir.


Savunma Stratejisi

Ejderhalar, oyundaki en güçlü birliklerden biridir ve bu yüzden onlara karşı savunma yapmak zordur. Çoklu son seviye hava savunmaları, ejderhalara karşı etkili birer savunmadır; hava savunmalarınızın ön saflarınızın arkasında olduğundan emin olun ve bu sayede savaşın erken safhalarında onları kaybetmemiş olursunuz.

Ejderhalar harika birer klan kalesi birlikleridir. Uçan birer birim olarak, Ejderhalar yerden gelecek olan saldırılara karşı tamamen dokunulmazdır (barbarlar, goblinler, vs). Yüksek can değeri uzun süre savaşmasına, okçular ve sihirbaz kulelerinden gelen saldırılara uzun süre göğüs germesine yardımcı olurlar.


Saldırı Stratejisi

Çoğu ejderha stratejisi, önceden hava savunmalarını diğer birimlerle (devler, vs) etkisiz hale getirmekle ilgilidir, çünkü onlara karşı önemli bir zayıflıkları bulunmaktadır. İyi bir strateji, balonlar ve ejderhaları aynı anda kullanmaktır. Ejderhalar hava savunmalarından ve sihirbaz kulelerinden gelen hasarları emebilirler ve bu sırada balonlar gerekli hasarı verebilirler. Ancak bu çok maliyetli bir strateji olacaktır.

Ejderhalar, maliyetlerinden dolayı ganimet amaçlı saldırılan köylerde sıkça kullanılmazlar. Klan savaşları için kesinlikle çok faydalıdır. Onları bir öfke büyüsüyle etkinleştirmek çok etkili bir yöntemdir ve tek seferde üç yıldız kazanmanızı sağlayabilirler.

Author: Unknown

Hello, I am Author, decode to know more: In commodo magna nisl, ac porta turpis blandit quis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In commodo magna nisl, ac porta turpis blandit quis. Lorem ipsum dolor sit amet.

0 yorum:

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 COC Rehberim. WP themonic converted by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
TOP